TEAM RSS

Rene Treffers @befferscarpfising Rene Treffers is de baas met de meest besproken instagram account van de gehele Benelux, Het aantal grote vissen wat deze legend op zijn lijstje mag schrijven is om te watertanden. Deze vakschilder staat bekend als bakkenvanger op openbaar & betaalwater die weet waar hij over praat en een gigantische rugtas met ervaring meedraagt. Deze kwaliteiten maken hem de perfecte consultant  voor visaasonline. Rene trapt zijn transporter dit jaar ook weer meermaals de grens over om jullie te voorzien van prachtige avonturen & Vangsten!

Meer lezen

Mike Thille @Mikethille  Mike is de man en het gezicht van visaasonline, Samen met zijn team zit er een schat aan praktijkervaring in het bedrijf. Mike heeft zich gespecialiseerd in het pionieren door Europa, Italië en Frankrijk komen veelvuldig voor in zijn razend populaire video serie On the Move #OTM. Mike is een allround visser en bevist in Frankrijk onder andere de grote water reservoirs maar de de kraakheldere putten in de Italiaanse Alpen. Geen vraag zal onbeantwoord blijven en blijf ze vooral stellen want hij vind het prachtige jullie te voorzien van zijn ervaringen. Mike heeft in een korte periode Visaasonline een stevige & stabiele positie gegeven in...

Meer lezen

Ruben Pels @Ruben_carplife Ruben is al jaren een fenomeen op het videoplatform YouTube. Zijn kanaal Ruben Carplife met al meer dan 6000 Abonnees voorziet jullie wekelijks van uitlopende content. De Nederlandse visserij heeft de overhand waarin kanalen en oppervlaktevisserij centraal staan! Echter zijn er ook vele publicaties van onder andere zijn Franse avonturen te vinden op dit kanaal! Ruben gaat dit jaar voor het eerst vader worden maar zal jullie niet teleurstellen deze man zal eropuit  blijven gaan!    

Meer lezen