VERZENDKOSTEN & LEVERING

BEZORGING & LEVERING

DHL PAKKET VOLGEN
OH, DÁÁR IS ‘IE

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar en kun je de bezorgafspraak aanpassen. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand. Komt het moment dat we langskomen net onhandig uit? Of heb je onze DHL bezorger gemist en een gele kaart op je deurmat gevonden? Kies in de Mijn DHL app zelf waar en wanneer je jouw pakket ontvangt. Dan weet je zeker dat je je bestelling snel in huis hebt. Zo gepiept!

 

 

Verzendkosten

Voor het verzenden van je pakketje rekenen we een klein bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten per soort pakketje vind je in het volgende overzicht en word uiteindelijk berekend in het afreken proces 

Nederland Vanaf €7,25

Belgie Vanaf € 9,99

Duitsland / Denmark / Frankrijk Vanaf €9,99 

Tips van u voor de postbode
Ook kan je in het opmerkingsveld tips schrijven voor de postbode voor thuis adressen ”indien niet thuis, Pakket in de schuur plaatsen, anders bij buren Nummer ''op eigen risico”.

Opmerkingen geven geen garantie dat het gebeurd, maar een hele goede kans, omdat de postbode betaald krijgt per afgeleverd adres, soort gelijk briefje op bij uw deurbel werkt ook prima!

Dutch