Bestelling & Levering

BEZORGING OF AFHALEN?
 
Vervoerder van Visaasonline
 
 
   
Tijdens het afronden van je bestelling, kun je kiezen of je je bestelling wilt laten bezorgen of dat je het wil ophalen op één van onze afhaal locaties. Deze keuze vind je bij gegevens tijdens stap 2 in het afronden van je bestelling.       
 
Alle pakketten van Visaasonline worden verzonden met DPD. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, ontvang je van ons een email met daarin een track & trace code van DPD. Hiermee kun je de bezorging van je pakket volgen. Dit kun je doen via de website  DPD track op je smartphone 
   Wat is de levertijd van mijn pakket?  

Als je bij visaasonline op een werkdag voor 21:00 iets bestelt, verwerken wij, indien alles op voorraad, de volgende dag. Bestel je ook producten met een langere levertijd, dan wachten we tot alle artikelen aanwezig zijn en versturen we je het complete pakket. DPD zal het pakket in de meeste gevallen de volgende dag na de verwerkingsdag bij je aanbieden. DPD levert enkel op werkdagen, Om onze producten zo vers mogelijk bij jouw thuis te krijgen versturen we de bestellingen vanaf Vrijdag t/m Zondag op de Maandag!

Heb je nog vragen? Het zou goed kunnen dat je niet de eerste bent bekijk even de veel gestelde vragen pagina op onze site of jou vragen er tussen staan.