VERZENDKOSTEN & LEVERING

BEZORGING & LEVERING

DHL PAKKET VOLGEN
OH, DÁÁR IS ‘IE

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar en kun je de bezorgafspraak aanpassen. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.

 

DIVERSE TARIEVEN: 

GEKOELD NATURAL ESP BOX0kg–20kg€ 13,25

GEKOELD NATURAL ESP BOX HEAVY20kg–80kg€ 15,75
GRATIS Verzending€ 150,00 en meer GRATIS
NATURAL BOX10000kg en meer€ 13,25
Standaard (Track & Trace DHL )0.2kg–20kg€ 7,25
 

 

 

 

NIEUW GEKOELD TRANSPORT! 

Wij bieden klanten de mogelijkheid hun producten gekoeld bezorgd te krijgen. Vanaf 5 kilo kunnen wij naturals gekoeld versturen! Deze wijze van versturen kent vele voordelen 

-Betere kwaliteit bij ontvangst

-Gekoeld in de box 4 dagen houdbaar

-Tracklink met tijdvak

Wij versturen de bestelling alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, zodat, i.v.m. het weekend de pakketten niet langer dan 48 uur onderweg zijn. In 98% van de gevallen komen de bestellingen binnen 24 uur aan, Hierdoor vinden er geen problemen plaats. 

Tips van u voor de postbode
Ook kan je in het opmerkingsveld tips schrijven voor de postbode voor thuis adressen ”indien niet thuis, Pakket in de schuur plaatsen, anders bij buren Nummer ''op eigen risico”.

Opmerkingen geven geen garantie dat het gebeurd, maar een hele goede kans, omdat de postbode betaald krijgt per afgeleverd adres, soort gelijk briefje op bij uw deurbel werkt ook prima!