Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet?

Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet? -

Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet?

Het bedrijf Visaasonline is de eerste op de markt die met een range aan natuurlijke producten komt, zoals bloedwormen, krill en nimfen. Combineer deze met tijgernoten en/of hennep en je hebt een enorm aantrekkelijke en unieke mix!

 

Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet? Je bent aan het speuren over de websites heen en ook kaperforums worden veelvuldig geraadpleegd. Bepaalde vissen wil je vangen van speciale wateren waar je je geboekt het met de hoop die ene bak te kunnen landen! ! Van de succesfactoren op dit soort wateren die continu onder hengeldruk staan is je zelf moeten en kunnen onderscheiden. Tal van manieren kunnen we bedenken maar de belangrijkste is toch wel je aas! Helaas en soms maar goed ook zijn er beperkingen op betaalwateren wat betreft het voer. Bollies vormen geen probleem het zit hem in de partikels. 

 

Tijgernoten, Pinda’s op een verkeerde wijze bereid kunnen een gevaar vormen voor dure vissen die eigenaren van betaalwateren hebben zwemmen niet meer dan logisch dat zij hun investeringen willen beschermen tegen verkeerd bereiden producten. In 2019 ben ik vanuit passie voor aas een aas bedrijf begonnen met enkele pijlers als fundering. Om er maar 1 te verklappen wilde wij ons kunnen onderscheiden in de hedendaagse aasmarkt. Lastig omdat tegenwoordig al alles uitgezocht is en op de markt toch vonden wij een een oplossing! 

 

De natural range van Visaasonline bied de visser een mogelijkheid om met vers natuurlijk voedsel de voerstek te doen onderscheiden van de collega vissers. De introductie in 2020 sloeg dan ook in als een bom! inmiddels zijn we enkele maanden verder en hebben we al honderden vangstfoto’s mogen ontvangen van zeer tevreden klanten. Geen enkele karpervissers zal ontkennen dat dit het gewoon is! Dit moeten we proberen en dat gevoel herken ik maar al te goed  toen ik voor het eerst mijn naturals voerden. De respons op een keihard dresuurwater  was ontzettend gaaf en 1 van de targets kwam er al snel uit. We doen er alles ook om succesvol te zijn dure dieptemeters en dik gevulde end tackle tassen maar we vergeten soms dat het aas het voor ons moet doen. We willen die vissen overzetten tot azen die drempel van wantrouwen as soon as posible wegnemen en we willen anders doen als de rest! Neem jij de eerst volgende trip natuurlijk aas mee? Give it a Go

 

 

Gelukkig mogen we natuurlijk voedsel op elk betaalwater wat de carp specialist aanbied inzetten al dan niet in combinatie met tijgernoten maar voor onze betwaalwater vrienden doen wij natuurlijk niet moeilijk! 

Mocht je geboekt hebben op een water waar noten verboden zijn passen we deze aan naar jouw wens en waar jij vertrouwen in hebt. 

Wat zijn nou de naturals hoor ik jullie denken? Simpel gezegd beiden wij met onze webshop allebei soort waterinsecten aan in combinatie met partikels. De meest populaire naturals sinds de lancering zijn de bloodworm  hennep & de Fleaklobsters Deze olierijke zaadjes worden bereid op een wijze dat we als visser het meeste rendement kunnen halen uit het aas goed olies en een uitstekende kiem, Wij voegen hier Pure bloedwormen aan toen die je vlak voor het inzetten kunt mengen met de olierijke hennep een ware attractie  bom die nog geen karper is tegen gekomen. Naturlas zijn pas 3 maanden op de markt al hoe wel vele karpervissers er al mee aan de haal zijn gegaan zijn er nog legio wateren die hier nog niet mee bekend zijn. Na enkele jaren onderwater te hebben gefilmd hebben we goed inzicht gekregen in de aaswijze en voedsel voorkeur van de karper


 

 

 

 

 

De aastrap van een karper

Deze aastrap hebben we op elk water waar wij onderwater gefilmd hebben door Europa waargenomen en is ook simpel verklaarbaar
  • Natuurlijk voedsel
  • Partikels
  • Bollies

 

 

 

Een karper zal bij aanwezigheid van natuurlijk voedsel hier altijd een voorkeur voor hebben, De sporen die deze beestjes afgeven is perfect waarneembaar voor de karper. We willen ook niet weten hoelang een karper bezig is om rode muggenlarven uit het riet te slurpen en 

hoeveel heeft hij er dan gegeten? De reactie als de vis over een hennepbed met zoveel van deze zelfde wormen zwemt in voorspelbaar, Maar goud!

 

Bekijk de verschillende Natural mixen hieronder

 

Bloodworm Hennep

Deze mix gaat zijn weg in de aasmarkt snel veroveren! Als eerst leveren wij verse bloedwormen: het meest voorkomende natuurlijk voedsel in Nederlandse wateren. Deze rode muggenlarven komen in allerlei oppervlaktewater Bloedwormen: het meest voorkomende aas in Nederlandse wateren.

voor, zelfs in troebel en vervuild water. De karpers komen ze tegen tijdens het omwoelen van de bodem, dus de rode muggenlarven zijn voor veel vissen dan ook herkenbaar aas. Wist je dat de larven voor 55% uit eiwitten bestaan? Ze zijn dan ook goed te combineren met vers hennepzaad, vandaar deze mix!

Krill Ocean Hennep

We zijn de eerste webshop die verse Krill levert. Dit zijn garnaal-achtige, ongewervelde diertje die gevangen worden in de koudere delen van de Pacific Ocean. Ze zijn relatief groot met uitstekende voedingswaarden voor vissen. De aantrekkingskracht is ook enorm, karpers zijn er dol op! Combineer de Krill met hennep en je hebt een onweerstaanbare mix 😉

Visaasonline is de eerste op de markt dat verse Krill levert.

 

Fleaklobster Tijgernoten

Naast Krill leveren wij ook als eerste in de markt verse vlo kreeften. Deze vlo kreeften komen karpers net als de bloedwormen tegen bij het omwoelen van de bodem, super natuurlijk dus! Combineer deze met vers gekookte tijgernoten en karpers zullen er zot op zijn.

De vlo kreeften zijn natuurlijk voedsel voor de karpers, dus ze zullen het aas al snel accepteren.

Water Vlo Mais

Verse nimfen zijn een natuurlijke voedselbron voor de karpers en rijk aan goede eiwitten. Hét aas waar de karper zich veelvuldig mee verzadigd. Het kost de karpers enorm veel energie om deze waterinsecten te filteren uit waterplanten, dus een flinke hand vol van jouw partikelmix zal daarom al snel een vreetfestijn veroorzaken op jouw voerstek. In combinatie met verse mais een echte killer!

 

Voeg er mais aan toe en de mix wordt een ware ‘killer’!

 

 

Naast deze mixen hebben we nog veel meer in het assortiment, neem een kijkje op onze webshop! Heb je vragen stuur dan gerust een berichtje.

Binnenkort wordt de Naturals range flink uitgebreid!

Binnenkort zal de Naturals range flink worden uitgebreid, dus hou de website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates 😉

Succes!

Mike Thille van Visaasonline