BLOG VISAASONLINE RSS

Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet? -

Het bedrijf Visaasonline is de eerste op de markt die met een range aan natuurlijke producten komt, zoals bloedwormen, krill en nimfen. Combineer deze met tijgernoten en/of hennep en je hebt een enorm aantrekkelijke en unieke mix!

 

Onderscheiden op elk betaalwater in Europa wie wil dat niet? Je bent aan het speuren over de websites heen en ook kaperforums worden veelvuldig geraadpleegd. Bepaalde vissen wil je vangen van speciale wateren waar je je geboekt het met de hoop die ene bak te kunnen landen! ! Van de succesfactoren op dit soort wateren die continu onder hengeldruk staan is je zelf moeten en kunnen onderscheiden. Tal van manieren kunnen we bedenken maar de belangrijkste is toch wel je aas! Helaas en soms maar goed ook zijn er beperkingen op betaalwateren wat betreft het voer. Bollies vormen geen probleem het zit hem in de partikels.

Meer lezen

Het voorjaar is in volle gang! Met de bijzonder hoge temperaturen slaat bij menig karpervisser het hoofd op hol. De zon doet zijn werk en de vissen gaan richting de paai. Speciaal voor deze periode delen Martin Post en Mike Thille hun belangrijkste tips uitvoerig op camera en praten ze over hun aanpak waarmee ze succesvol zijn en jij ook dit voorjaar veel meer kan gaan vangen. Welke wateren pakken ze aan en waar voeren ze mee? Je hoort het hier. Doe er je voordeel mee en check de video snel!

Meer lezen